kér érmet is szereztek

2019.03.06. 22:44

Igen előkelő vívóhelyezések

Mindkét fehérvári vívóegyesület párbajtőrözői pengét ragadtak az Olimpici versenysorozat legutóbbi, bükfürdői állomásán. Az Alba Regia Vívó Akadémia növendékei két érmet is szereztek.

Ferencz Balázs

Népes létszámmal vett részt a Székesfehérvári Vívó Egyesület és az Alba Regia Vívó Akadémia is a bükfürdői utánpótlás megmérettetésen. Az Alba Regia versenyzői közül Kiss Emma gyermekkorosztályban hibátlan csoportkör után a 9. helyen zárt, Tehrani Léna pedig serdülő korosztályban a 12. pozícióban jött le a pástról. Salamon Bálint törpiciként az előkelő harmadik helyet szerezte meg, így az idei évadban immár harmadszor állhatott dobogóra. Az idén remeklő Salamon Réka végig hibátlan teljesítményt nyújtott, s az első helyen végzett a 91 indulót felsorakoztató serdülő mezőnyben.

A Székesfehérvári VSE növendékei közül a törpici fiúknál Tóth Lázár, a serdülőknél Csuta András szerepelt a legjobban, mindketten hatodikok lettek.

Vezetőképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában