röplabda

2019.03.12. 11:00

Idegenbeli Loki-siker

A MÁV Előre SC együttese fordulatos mérkőzésen, nehéz csatában győzte le a PTE-PEAC csapatát a férfi röplabda NB I Liga 8. fordulójában.

Káldor András

Forrás: Pixabay

PTE-PEAC–MÁV Előre SC 2:3 (21, -27, -19, 28, -8)

Pécs, 50 néző. Vezette: Farkas L., Nagy L.

PTE-PEAC: Jánossy, dr. Horváth B., Soós, Dolgos, Kiss N., Pordán, Kaszás (liberó), Portik, Fodor, Szabó G. Vezetőedző: Storcz Tamás.

MÁV Előre SC: Sziládi, Szőke, Németh Zs., Náhol, Kaposi, Guzmics, Kholman, Salazar, Nagy Á., Takács M. (liberók), Damsits, Stefanovics. Vezetőedző: Németh Ödön.

Sikerült revansot vennie a vasutascsapatnak, mivel a két együttes legutóbbi, fehérvári randevúján fordított eredmény született.

A hazaiak hozták az első szettet 25:21-re, majd szoros csatában, 29:27-es részsikerrel egyenlített a MÁV Előre. A fehérváriak lendülete nem hagyott alább, így a következő felvonás 25:19-es kipipálásával már náluk volt az előny. A negyedik játszmában azonban a Pécs nyert 30:28-ra, és ezzel egalizált. A sorsdöntő, utolsó felvonást viszont a Loki zárta jobban, méghozzá fölényesen, 15:8-ra hozta a szettet.

A MÁV nyolc bajnokin aratott hét győzelemével és egy vereségével tovább őrzi első pozícióját a tabella élén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában