jégkorong

2019.03.21. 11:10

Győzelem után fájó vereség

Az EBJL, azaz az osztrák ifjúsági jégkorongliga döntőjének második mérkőzésén vereséggel zárt a Fehérvár AV19 a KAC otthonában.

Káldor András

Ambrus Gergő talált be Fotó: IOGJA

KAC–Fehérvár AV19 2-1 (0-0, 1-1, 1-0)

KAC: Horn – Moser, Nickl, Theirich (1), Kasper (1), Hochegger (1) – Tialler, Dobnig, Rainer, Kramer, Casati – Bergmann, Greier, Sunitsch, van Ee 1, Ofner 1 – Gomboc, Kleindienst, Schintler. Edző: Roger Öhmann

Fehérvár: Usnik – Horváth M., Dobmayer (1), Németh K., Rétfalvi (1), Ambrus 1 – Kóger B., Kovács I., Csölle, Parragi, Szabó Z. – Kis, Kokas, Roczanov Zs., Farkas I., Lánczos – Horváth B., Vízi A., Szab Cs., Galusnyák. Edző: Nagy András.

Kiállítás: 4, ill. 8 perc

Ambrus Gergő talált be
Fotó: IOGJA

Németh Kristóf és Parragi Dániel két-két találatot szerzett az első, 4-2-re megnyert keddi összecsapáson a három győzelemig tartó párharcban. A második meccsre is Karintiában került sor, ahol kiegyenlített első harmad után ugyan megszerezte a vezetést a Volán, ám ezt előbb egalizálták az osztrákok, majd a hajrában Finn van Ee gólja a győzelmet jelentette számukra. Szombaton 13 órakor a Raktár utcában folytatódik az U18-as EBJL-döntő párharca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában