NB III foci

2019.03.29. 19:47

Érvényesítenék a hazai pályát

A 21. forduló párharcaival folytatódnak a küzdelmek az NB III-as labdarúgó-bajnokságban.

Káldor András

Az iváncsai Balogh László tavaly betalált a Taksonynak

Fotó: VL

Közép csoport

2019. március 31., 15.30

Iváncsa KSE (8.)– Taksony SE (7.)

Az előző fordulóban kapott ki az Iváncsa négy veretlenül lejátszott mérkőzés után a Rákosmente otthonában, és ezúttal sem vár rá könnyű feladat a tabellaszomszéd Taksony ellen. Ősszel 3-1-es vereséggel zártak a Domján-legények, dacára annak, hogy Balogh László góljával még vezettek.

2019. március 31., 17.00

Dunaújváros PASE (4.)–Paksi SE II (14.)

Jó szériában van a DPASE, hiszen az elmúlt három fordulóban kilenc pontot gyűjtött, ráadásul immár hét mérkőzést hozott le kapott gól nélkül. A sorozat a szomszédvári rang­adón is folytatódhat, bár tavaly Tóth Tibor találataira mindig volt válaszuk a zöld-fehéreknek a 2-2-vel végződő derbin.

Az iváncsai Balogh László tavaly
betalált a Taksonynak
Fotó: VL

Nyugat csoport

2019. március 31., 11.00

Puskás Akadémia II (5.)–Pápai Perutz FC (7.)

A vasárnap délelőtti matinét nevezhetjük rangadónak is, a felcsútiak két ponttal előzik meg riválisukat. Egészen biztos, hogy küzdelmes meccset fognak játszani, mivel ősszel is izgalmas kilencven perc után osztoztak meg a pontokon.

2019. március 31., 15.30

III. Kerület TVE (3.)–Mol Vidi II (14.)

Kis esély van arra, hogy ezen a mérkőzésen mindhárom pontot begyűjtse a piros-kék gárda a több volt NB I-es játékossal – Gyepes Gábor, Nikházi Márk, Laczkó Zsolt, Petneházi Márk – megerősített Kerület ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában