A vártnál nehezebben

2019.02.13. 22:12

Tizenegyesgóllal győzött az Iváncsa

Jó kis derbire volt kilátás Domján Attila legénysége számára, de az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugat csoportját toronymagasan vezető FC Ajka végül lemondta a felkészülési találkozót. Így se maradtak meccs nélkül az iváncsaiak, akik a Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő Akasztó együttesét fogadták.

Nagy Péter

Futószalagon játssza a meccseket az Iváncsa (zöldben)

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Igazi értékmérőnek ígérkezett a szerda estére lekötött találkozó, hiszen a harmadik vonal egy legmarkánsabban teljesítő csapata, a Nyugaton 16 meccsen 14 győzelmet és mindössze két döntetlent számláló ajkaiak vendégeskedtek volna Iváncsán. Hétközi összecsapás lévén azonban a Schindler Szabolcs vezette brigád nem vette a fáradságot, hogy Fejér megyébe utazzon, így Balogh Lászlóék kénytelenek voltak az egy nappal későbbre tervezett, Akasztó elleni gyakorlómeccset előrehozni.

Futószalagon játssza a meccseket az Iváncsa (zöldben)
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A vendégek Bács-Kiskun megye első osztályában meghatározó szerepet töltenek be, a telet az éllovastól hat pontra, a dobogó legalsó fokán töltik. A mérkőzés elég nyögvenyelősre sikerült a házigazdák szempontjából, igaz, ehhez az is hozzájárult, hogy Domján Attila vezetőedző inkább azoknak a játékosoknak szavazott bizalmat, akiknek eddig kevesebb lehetőség jutott. A vendéglátók Berényi Balázs büntetőből szerzett góljával ugyan nyerni tudtak, de az ellenfél betömörülő védelme sokszor kifogott rajtuk. Az Iváncsa KSE legközelebbi felkészülési meccsét szombaton, a szintén harmadosztályú BKV Előre ellen vívja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában