egyéni statisztikáiban is kimagaslóan teljesítenek

2019.02.21. 20:07

Az akadémisták járnak az élen

Az U20-as osztrák jégkorongbajnokságban (EBYSL) szereplő Ifj. Ocskay Gábor Akadémia nemcsak hogy vezeti a felsőházi középszakasz tabelláját, hanem a játékosok egyéni statisztikáiban is kimagaslóan teljesít.

Dévai Nándor Csaba

Forrás: Pixabay

A kanadai táblázaton – amely a gólok és gólpasszok összesített száma alapján osztályoz – Dézsi Bence az első helyen áll, egy ponttal vezetve a debreceniek orosz származású csatára, Daniil Yakimchuk előtt. A kapusok versenyében is fehérvári játékost találunk az első helyen, ráadásul nem is akármilyen mutatóval: a csíkszeredai születésű Örs Adorján 224 lövésből mindössze 13 gólt kapott, ami 94,2 százalékos hatékonyságnak felel meg – a második legjobb mutatóval rendelkező hálóőr kereken két százalékkal marad el átlagosan Örstől. Az akadémia 20 éven aluli alakulata legközelebb szombaton lép jégre, hogy az ötcsapatos minitabella negyedik helyén álló Villachhal mérkőzzön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában