Három felkészülési mérkőzésen már túl van az NB III-as együttes

2019.01.29. 21:46

Terv szerint halad a Vidi II

Gőzerővel készül a március eleji tavaszi rajtra a Tímár Krisztián által irányított MOL Vidi FC második számú csapata. Az NB III-as labdarúgó pontvadászat Nyugati csoportjának 13. helyén telelő fehérváriak a hétvégén a Slovan Bratislava II ellen léptek pályára.

Krebsz András

A Vidi II fiataljai feljebb kapaszkodnának a tabellán

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

A piros-kékek a szombati felkészülési mérkőzésig egy Tiszakécskével (NB II) szembeni 1-1-es döntetlenen és egy Vasas U19 elleni 2-0-s sikeren voltak túl. Hársfalviék Pozsonyban sem illetődtek meg, a 0-0-s végeredmény inkább a hazaiakra nézve hízelgő.

– Jó iramú összecsapáson vagyunk túl, ahol az első félidőben abszolút domináltunk, azt kaptam a srácoktól, amit kértem. A második játékrészben egy idő után elfáradtunk, ezt követően kiegyensúlyozottabb lett a játék képe. Az alapozás ezen fázisában ez teljesen normális – mondta Tímár Krisztián, a fehérváriak trénere a pozsonyi 90 percet követően.

A Vidi II fiataljai feljebb kapaszkodnának a tabellán
Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

A héten két újabb találkozó vár a Tímár-legényekre, ezúttal az egyaránt a harmadosztály Közép-csoportjában vitézkedő gárdákkal játszanak Galacsék: szerdán a szintén negyedik edzőmérkőzésére készülő Iváncsa látogat Sóstóra (a mérkőzés 18.30-kor kezdődik), míg szombaton a fehérváriak utaznak Kozármislenybe. Ezt követően vasárnap pihenőnap, majd hétfőn egy tréning vár a játékosokra.

A MOL Vidi II alakulata február 5-én vonul edzőtáborba, és még aznap összeméri erejét a szlovák második vonalban érdekelt Komarno csapatával. Az ötnapos dunaszerdahelyi tartózkodás végén még egy szlovák harmadosztályú csapattal is találkoznak a fehérvári fiatalok. A szakmai stáb több próbajátékost is tesztel, akik között akad olyan fiatal, aki minden bizonnyal erősítést jelentene a klub számára, a konkrét érkezők neveit azonban még nem hozták nyilvánosságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában