Újabb igazolás

2019.01.24. 20:44

Német All Star válogatott a Koronázóknál

Török Patrick személyében újabb igazolást jelentett be a Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapata.

Nagy Péter

Török Patrickot nem lesz könnyű ledönteni a lábáról

Fotó: GoldmanN

Úgy néz ki, eléggé imponálók a játékosok számára a First Fielden található körülmények, az egykori MÁV Előre Stadionból lett amerikaifutball-bázis hírneve egyre messzebbre száll Európa-szerte. Így történhetett, hogy a Skóciából hazatérő Poprádi Márk után most Németországból sikerült a Takarodó útra csábítani a 188 cm magas 110 kg súlyú, magyar származású Török Patrickot. A 22 esztendős full back a Franken Timberwolves utánpótlás együttesében kezdte pályafutását, néhány szezont követően pedig már a bajorországi All Star válogatottba is bekerült. Innen a német másodosztályban szereplő Nürnberg Rams gárdájához vezetett az útja, ahol a felnőttek között is bemutatkozhatott. 2016-ban az Ingolstadt Dukes mezét viselte, ahonnan ismét a fürthi Timberwolves alakulatához szerződött.

Török Patrickot nem lesz könnyű ledönteni a lábáról
Fotó: GoldmanN

Jim Ward brigádjához kisebb sérüléssel érkezett Török, aki a Fehérvár Enthroners 36-os számú trikóját viseli majd.

– Egyetemi tanulmányaim miatt érkeztem Magyarországra, azért esett a választásom az Enthronersre, mert szerettem volna a lehető legmagasabb szinten és a legjobb körülmények között tovább futballozni, és ehhez Székesfehérváron minden adott – nyilatkozta a Koronázók új igazolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában