Eddig teljesítették a szezon előtti célkitűzéseket

2019.01.08. 18:51

Jól állnak féltávnál az iváncsaiak

A labdarúgó NB III Középcsoportjának hatodik helyén álló Iváncsa a tavasszal is folytatná az eredményes szereplést.

Dévai Nándor Csaba

Minden pontért meg kell küzdenie az Iváncsának (piros) Fotó: VL

Ősszel már NB I-es csapatot is vendégül látott az Iváncsa, hiszen a Szombathelyi Haladás volt az ellenfél a Magyar Kupa küzdelmeiben. Bár a Vas megyeiek ellen csak a tisztességes helytállásra futotta, az NB III mezőnyében rendre jól szerepel a piros-fehér alakulat. A szezon eddigi eredményeiről és a jövőbeli esélyekről Domján Attila, az Iváncsa vezetőedzője nyilatkozott.

– Nagyjából a célkitűzéseknek megfelelő helyen vagyunk, bár helyezésekben nem gondolkoztunk előre, egy biztos bentmaradást tűztünk ki. Ahol egy kis hiányérzetünk lehet, az a megszerzett pontok száma, bár ott is csupán egy-két ponttal vagyunk lemaradva az előre eltervezettől. Ezek az elején mentek el egy-két mérkőzésen, amik behúzhatók lettek volna a játék képe alapján.

A felkészülési időszak január 14-én kezdődik az egyesület számára, amivel együtt jár természetesen a játékoskeringő is.

– Konkrétumok még nincsenek, de két-három ember várhatóan távozni fog. Valakinek jobb körülményekkel bíró egyesülettől van megkeresése, valaki a több játéklehetőség miatt szeretne váltani, szóval ezzel kell számolnunk. Érkező oldalon szintén ennyire lehet számítani, nem szeretnénk nagyon belenyúlni a csapatba, csak a távozókat tervezzük majd pótolni.

Minden pontért meg kell küzdenie az Iváncsának (piros)
Fotó: VL

A szezon második felére az őszi felvonásból kiindulva készülnek Iváncsán.

– Szeretnénk minél hamarabb elérni a biztos bentmaradást, ne kelljen az utolsó négy-öt fordulóban izgulni – zárta értékelését Domján Attila.

A csapat téli felkészülési programja:

Január 22. Iváncsa–Kiskőrös Január 24. Iváncsa–Ercsi Január 27. Iváncsa–Monor Január 30. Vidi II–Iváncsa Február 2. Iváncsa–Tolna Február 6. Iváncsa–Komárom Február 9. III. Ker.–Iváncsa Február 13. Iváncsa–Ajka Február 14. Iváncsa–Akasztó Február 16. Iváncsa–BKV Február 20. Iváncsa–Csepel Február 23. Dunaharaszti– Iváncsa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában