egy évig viselhetik a címet

2019.01.14. 07:10

A Czipa család lett Martonvásár legsportosabb családja

A hétvégén eldőlt, ki viselheti egy évig a Martonvásár legsportosabb családja címet.

Bokros Judit

A győztes Czipa Szilárd két gyermekével, Emmával és Benedekkel

Fotó: Tóth Balázs

A szervező, önkormányzati tulajdonban lévő MartonSport Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől, Tóth Balázstól megtudtuk: a vetélkedőt tavaly rendezték meg először, akkor nyolc csapattal. A hangulat remek volt, s az idei verseny is hasonlóképpen bonyolódott le.

A kiírás szerint három fős családok jelentkezését várták. Ezen belül tetszés szerint lehetett variálni, s a feltételek között szerepelt, hogy minden csapatban legyen férfi és nő, felnőtt és gyermek, hogy az erőviszonyok kiegyenlítettek legyenek.

A győztes Czipa Szilárd két gyermekével, Emmával és Benedekkel
Fotó: Tóth Balázs

Idén öt család indult. A játékos hétpróbán több állomáson kellett bizonyítani: a kézilabda-, foci-, kosárlabda-, ping-pong- és floorball állomás ügyességi feladatai után még egy röplabda villámtorna és egy mókás sorverseny is szerepelt. A jó hangulatú másfél órás rendezvény természetesen nyilvános volt, szurkoló családtagok és érdeklődők is megtekinthették a versenyt.

A Martonvásár legsportosabb családja címet ezúttal a Czipa család szerezte meg, és viselheti egy évig. Czipa Szilárd két gyermekével, Emmával és Benedekkel már tavaly is csak hajszállal maradt le az első helyről. A győztes család jutalma egy kupa és több martonvásári szurkolói póló, de minden résztvevő csapat kapott sportos ajándékcsomagot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában