Jégkorong

2018.12.18. 18:57

Győzelmi esélyekkel várják a Vasast a Fehérvári Titánok

A bajnoki szünet után első mérkőzését játssza a Fehérvári Titánok jégkorongcsapata, szerdán 18.30-kor a Schiller-Vasas SC együttesét fogadják Kiss Dávid fiai az Erste Liga 27. játéknapján.

Káldor András

Kiss Patrik (fehér) jó emlékeket őriz az angyalföldiekről

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az U20-as vb-n résztvevő tizenegy fehérvári játékos számára csupán néhány nap szólt a pihenésről, regenerálódásról, mivel folytatódik az erőltetett menet – ezúttal már a honi pontvadászatban. A Titánok ellenfele, a Schiller-Vasas SC gárdája újoncként indult a 2018/19-es kiírásban, a két csapat ezidáig mindössze egyszer találkozott a bajnokságban: az október közepén a fővárosban megrendezett összecsapáson a középső harmadban nyújtott teljesítményének köszönhetően sima, 8-3 (2-1, 4-0, 2-2) arányú sikert ért el a kék-fehér különítmény. Ezen a mérkőzésen főképpen Kiss Patrik volt elemében, aki háromszor vette be Villem-Hanrik Koitmaa ketrecét, és három gólpasszt is kiosztott.

Kiss Patrik (fehér) jó emlékeket őriz az angyalföldiekről
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Rajta kívül még John James Lewist lehet kiemelni, az amerikai idegenlégiós kétszer volt eredményes és két assziszttal járult hozzá a nagy különbségű győzelemhez. A két hokis amúgy a legfrissebb kanadai táblázaton is előkelő helyet foglal el, megosztva az ötödik pozíciót 34 ponttal (17 gól+17 assziszt).

A kis Volán 31 ponttal jelenleg a 8. helyen áll, míg vendéglátóik mindössze 8 egységet gyűjtöttek, ezzel pedig ők a liga sereghajtói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában