Alba Fehérvár

2018.11.04. 20:22

Jól bírják a tempót a fehérváriak

Az Alba Fehérvár férfikosárcsapatának szakvezetője elégedett a játékosok hozzáállásával.

Horog László

alba

Dzunics Braniszlav, a koronázóvárosiak vezetőedzője az övéit méltatta a Szeged elleni győztes bajnoki meccs után. – Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, megint profi módon álltak hozzá az összecsapáshoz. Örülök, hogy harmincegy asszisztot adtunk, azt hiszem, ez szezoncsúcs. Úgy érzem, ismét csapatként játszottunk, hiszen hatan értek el tíz pontot vagy ennél többet. Sorozatterhelés alatt vagyunk, de a fáradtság egyáltalán nem látszik a játékunkon. Jól bírják a srácok a tempót, a szombati mérkőzés is azt bizonyította, hogy fizikailag rendben vagyunk. Korábban az ilyen mérkőzések gondot okoztak.

Andjelko Mandics, a Szeged mestere: Próbáltuk megnehezíteni a hazaiak dolgát, de nem sok esélyünk volt, végig az ellenfelünk dominált. Lehet, hogy nincs köztünk ekkora különbség, de nem vitás, jobb csapatról van szó, az Alba erősebb nálunk. Nem esünk kétségbe, ugyanis a mi céljaink nem ugyanazok, mint a székesfehérváriaké.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában