Foci

2018.11.30. 19:58

Ismerős arcok randija – Budaörse látogat a Csákvár

A labdarúgó Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Budaörs ideiglenes otthonában fogadja az Aqvital FC Csákvár együttesét vasárnap 13 órakor.

Bagotai Balázs

Bognár György egykori csapata ellen készül

Fotó: aqvitalfc.hu

Elérkeztünk a másodosztályú bajnokság őszi szezonjának zárófordulójához – ezzel viszont nem ér véget a munka a csapatoknak, hiszen tavaszról két mérkőzést is előrehoztak erre az évre. Az Aqvitalnak viszont addig még a tatabányai vendégjátékra kell koncentrálnia, a Budaörs ugyanis kénytelen a Grosics Gyula Stadionban játszani hazai meccseit, saját otthonuk, az Árok utcai Sporttelep felújítása miatt.

Bognár György egykori csapata ellen készül

Bognár György tanítványai a dobogó legalsó fokát foglalják el a tabellán, a Fejér megyeiek öt ponttal lemaradva, az előkelő hetedik helyen tanyáznak. A Pest megyei mester neve biztosan minden magyar futballbarátnak ismerős, de a Csákvár-szimpatizánsoknak talán még különlegesebb a személye, mivel a kék-sárga alakulat Bognár szakmai irányításával érte el az eddigi legnagyobb sikerét, 2016-ban a hatodik helyen zárta az NB II-es pontvadászatot. Nem csak a házigazdák trénere lesz az egyetlen ismerős arc, hiszen a BSC keretét erősíti Ódé Norbert, Fényes Szabolcs, vagy éppen Kékesi Alex is a vértesi brigádban rúgta a bőrt néhány esztendeje. Rajtuk kívül is akad olyan játékos, akit nem kell bemutatni – elég csak a tízszeres magyar válogatott középpályást, a szabadbattyáni Czvitkovics Pétert említeni. A vasárnapi találkozón Tányéros Ádám csapatkapitány játékára nem számíthatnak a vendéglátók, aki a legutóbbi fordulóban, Siófokon begyűjtötte ötödik sárga lapját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában