Röviden

2018.10.28. 18:27

Sikeres fehérvári párbajtőrözők

Két bronz­éremmel, valamint egy ötödik és egy hatodik helyezéssel zárta a X. Veresegyház Kupát a Székesfehérvári Vívó és Szabadidő Sport Egyesület.

Bagotai Balázs

Vuhszi, 2018. július 22. Kun Anna (j) és az olasz Maria Navarria a vívó világbajnokság női párbajtőr versenyében a kínai Vuhsziben 2018. július 22-én. (MTI/EPA/Aleksandar Plavevski)

Az első napon érem nélkül végeztek a fehérváriak, de másnap, saját korosztályukban nem maradtak el a medálok. A gyerek korcsoportban Almási Maximilián egy jó csoportkör után viszonylag könnyedén menetelt, és végül a hatodik helyen végzett. A törpici fiúk folytatták a sort, itt Tóth Lázár bronzérmet szerzett, aki az elődöntőben a hosszabbításban kapott ki egy asszóval. A serdülő fiúknál Janky Bendegúz a legjobb négy közé jutott, ahol a végső győztes állta útját, így végül bronzérmes lett, míg Nádi Zsombor ötödikként fejezte be a viadalt.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában