Javította betlijét, és már 7. a Csákvár

2018.10.07. 21:54

Hiba nélkül tették a dolgukat

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II 12. fordulójában a Bekő Balázs vezette Balmazújvárost győzte le az Aqvital FC Csákvár.

Bagotai Balázs

Bobál Gergely (fehér) nem talált be, de nyert a Csákvár

Fotó: Kricskovics Antal/ Fejér Megyei Hírlap

Aqvital FC Csákvár– Balmazújváros 3-0 (1-0)

Csákvár, Tersztyánszki Ödön Sportközpont, 400 néző, Vezette: Gaál Ákos (Hofbauer, Bede)

Csákvár: Tóth B. – Csilus. (Nándori 46.), Kiprich D., Csonka, Baranyai – Farkas A., Mészáros D. – Tamás N., Daróczi (Simon M. 55.), Nagy Zs. – Bobál G (Sejben 80.). Edző: Szijjártó István.

Balmazújváros: Szécsi – Szalai A., Jagodics B., Papucsek, Kóródi – Peszmeg, Patvaros (Pongrácz 46.), Domokos B. – Óvári , Zádori (Kamarás 46.), Erdei (Szabó B. 58.). Edző: Bekő Balázs.

Gól: Jagodics (4. öngól), Nagy Zs. (58.), Sejben (89.)

Sárga lap: Erdei (17.), Peszmeg (36.), Óvári (39.), Papucsek (45.), Kiprich (66.)

Bobál Gergely (fehér) nem talált be, de nyert a Csákvár
Fotó: Kricskovics Antal/ Fejér Megyei Hírlap

Mindkét csapatnak szüksége volt a jó eredményre, hogy versenyben tudjanak maradni a feljutásért folytatott harcban. Hatalmas tempóban kezdte a mérkőzést a Csákvár. A területet és a labdabirtoklást már az elején átengedték az ellenfélnek, és gyors szélsőikre hagyatkoztak. Háromszor is a jobb oldalon tudtak elmenni, de mégis egy bal oldali beadás után jött az igazi veszély, és a menteni próbáló Jagodics Márk a saját kapujába juttatta a labdát. Ezzel már a 4. percben vezetést szerzett a Csákvár. Tamás Nándor játéka folyamatos fenyegetés volt a jobb szélen.

A 15. percben egy balról jobbra forgatás után ő adott zseniális labdát Farkasnak, aki 10 méterről ziccert hibázott. A félidő közepén átvette az irányítást a Balmazújváros, mégis a Csákvár volt veszélyesebb. A játékrész végére már nem csak a játékosokat kellett fegyelmeznie Gaál játékvezetőnek. Bekő Balázs balmazújvárosi mesterre is rá kellett szólnia. A szünetben 1-0-ra vezettek a hazaiak. Az első játékrészhez képest teljesen felborult a pálya, és a csákvári jobb szél helyett ezúttal a bal oldal és főleg Nagy Zsolt remekelt. Az 58. percben egy tömörülés után végül hozzá került a labda, és a gyengébbik, jobb lábával hatalmas gólt rúgott egyenesen a jobb felső sarokba, 2-0.

Nem ült ölbe tett kézzel a Balmazújváros sem. Három perccel a második gól után ziccerig vezettek egy akciót, amelyet aztán a csereként beálló Kamarás nem tudott befejezni. A 60. perctől kezdve teljesen kettészakadt a pálya. Jól váltott a vendégcsapat, és ők voltak veszélyesebbek, de az utolsó 10 percre teljesen elfogytak, és ezt a csereként beálló Sejben Viktor meg is büntette. Szép egyéni akció végén szerezte meg idei első gólját, beállítva ezzel a 3 -0-s végeredményt. Szinte hiba nélkül hozta le a meccset a Csákvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában