A csapategység vezethet sikerre az EBEL-ben

2018.09.14. 15:08

Elszánt és összetartó gárda rajtol

Azt mondják, erős a csapat, és kiváló a hangulat az öltözőben. Minden ideális ahhoz, hogy valami nagyot alkosson a Fehérvár AV19 az EBEL 2018–19-es idényében.

Ferencz Balázs

Ryan Glenn szerint jó az elegy

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

– Természetesen szeretnénk a playoffba kerülni, utána pedig továbbjutni. Minden játékos ezt szeretné, ezért dolgozunk egész szezonban. Mindenképp olyan csapat vagyunk, akiknek a rájátszásban a helye, jók a játékosok, jó a stáb, jók az edzők, van egy nagyon jó kapusunk – vélekedett a finn támadó, Tero Koskiranta.

Koskiranta Carruthban is bízik
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

– Úgy gondolom, jó támadóink vannak. Gyors hokit játszunk, jól támadunk, de a csapat legnagyobb erősségének azt érzem, hogy a liga tavalyi legjobb kapusa nálunk játszik és hogy összetartó társaság vagyunk. Szerintem ez az ellenfeleink számára is szembetűnő.

– Véleményem szerint sikeres szezon előtt állunk, mindenképp rájátszásba szeretnénk kerülni. Erős csapat vagyunk, és szerintem nagyon jó, hogy sok fiatal játékos játszik együtt idősebbekkel, rutinosabbakkal, jó kombinációkban – fogalmazott a kanadai védő, Ryan Glenn.

Ryan Glenn szerint jó az elegy
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

– Összességében erős a csapat, de ahhoz, hogy sikeresek legyünk, bíznunk kell egymásban, összhangban kell maradnunk, össze kell tartanunk és igazi csapatként kell továbbra is játszanunk.

– A csapattól azt várom, hogy mindannyian száz százalékot adjunk minden mérkőzésen. Azt, hogy mennyire vagyunk erősek, majd csak azután lehet megmondani, mikor elkezdődött a bajnokság – mondta a magyar válogatott csatár, Hári János.

Hári János nem jósol
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

– Mivel csak egy velünk egy ligában játszó ellenfelünk volt a felkészülés alatt, így ezt tényleg nehéz megsaccolni. A Zágráb elleni mérkőzés alapján erősek lehetünk. Összességében a rájátszás az elsődleges cél, de meccsről meccsre kell dolgoznunk. A hangulat jó az öltözőben és a jégen is, összetartó társaság vagyunk és reméljük, ez nagy segítségünkre lesz abban, hogy jól tudjunk játszani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában