Barátságos döntetlen

2018.09.06. 21:07

A Puskás Akadémia a DAC 1904 csapatával mérkőzött

A válogatott szünetet kihasználva a Csallóközbe látogatott a honi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság sereghajtója, a Puskás Akadémia, hogy megmérkőzzön a DAC 1904 csapatával.

Nagy Péter

FC Dunaszerdahelyi AC 1904–Puskás Akadémia FC 1–1 (0–1)

DAC: Slancík – Bajic (Almási, 52.), Spiriak, Kone, Záhumensky – Bühler, Bednár – Simcák, Divkovic, Davis (Aluku, 75.) – Bilenkyi. (L. Nagy, 85.) Vezetőedző: Peter Hyballa.

Ján Vlasko szerezte a Puskás
találatát Fotó: Transfermarkt

PAFC: Hegedüs L. – Osváth, Heris, Poór, Trajkovski – Mioc – Latifi, Vlasko, Knezevic, Szakály P. – Arabuli. Vezetőedző: Benczés Miklós. Napra pontosan négy esztendeje találkozott a két csapat edzőmeccsen, akkor egy gólgazdag mérkőzésen 2–2-re végeztek a felek. A hazaiak nyolc meghatározó játékosuk nélkül fogadták a magyar NB I-ben eddig még nyeretlen felcsútia­kat. Az első félidő egyetlen gólját a vendégek szlovák utánpótlás-válogatott futballistája, Ján Vlasko szerezte. Dominik Spiriak révén azonban egyenlítettek a dunaszerdahelyiek a második félidőben, kialakítva az 1–1-es végeredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában