foci

2018.06.15. 21:40

Kétgólos hátrányból indul az Ikarus-Maroshegy

Az NB III-as osztályozók visszavágójára kerül szombaton 17 órakor sor az Ikarus-Maroshegy és a Komárom labdarúgócsapata között a Mezővári József Sportpályán.

Káldor András

Keneseitől (fehér) próbál labdát csenni a fehérvári Farkas Fotó: Kun

Az Ikarus gárdája egy héttel ezelőtt 2-0-s vereséggel zárt az odavágón. Annyi bizonyos, hogy az egykori szövetségi kapitány, Bozsik Péter dirigálta vendégek részéről elvárás, hogy egy év után visszajussanak a harmadik vonalba.

– Tudtuk ellenfelünkről, hogy egy jó csapat, a játékosok pedig más körülmények között dolgoznak, mint nálunk. Azt el kell ismernünk, hogy az első meccsen végig domináltak és fölényben futballoztak. Fizikálisan jobb állapotban vannak nálunk sokkal, de ez valamilyen szinten természetes is, mivel heti ötször-hatszor edzenek. Képzett futballistáik vannak, Kenesei Krisztiánt nem kell bemutatni, még mindig remek a rúgótechnikája, amelyet sajnos ellenünk is bemutatott. Próbálunk hasonló szellemben játszani, mint a legutóbb. Nem szeretnénk kinyílni hátul, biztos védekezésből kontrákat alakítanánk ki. Az eltiltásából visszatérő Dopuda Igor segítségünkre lehet a gólszerzésben – közölte Gelencsér Tibor, az Ika mestere.

Keneseitől (fehér) próbál labdát csenni a fehérvári Farkas
Fotó: Kun

– Nagyon bízom benne, hogy meg fogjuk őrizni az előnyünket, mert a két gól elég, valamint reménykedem abban, hogy azért idegenben is képesek leszünk betalálni. Hasonló forgatókönyvre számítok, mint az első mérkőzésen, bár nagy valószínűséggel többet fog támadni hazai pályán az Ikarus – mondta Bozsik Péter, a vendégek trénere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában