Székesfehérvári Vívó és Szabadidő SE

2018.05.10. 21:28

Dobogóra álltak a fehérvári párbajtőrözők

Kiválóan szerepeltek a Székesfehérvári Vívó és Szabadidő SE párbajtőrözői az utánpótlás számára rendezett Vidék Bajnokságon.

Nagy Péter

Büki Lili (jobbra) Szász Emesével küzd a páston

Fotó: OMS Tata

Szolnok Kiválóan szerepeltek a Székesfehérvári Vívó és Szabadidő SE párbajtőrözői az utánpótlás számára rendezett Vidék Bajnokságon. A „csibe” korosztályban pástra lépő Tóth Lázár szállította az egyesület első érmét, aki remek vívással ezüstérmet szerzett.

A verseny másnapján Nádi Zsombor és csapattársa, Janky Bendegúz a sorsolás szeszélye révén egymással nézett farkasszemet a 16 között, amiből előbbi került ki győztesen. Nádi aztán az elődöntőig masírozott, a fináléba jutás azonban nem sikerült neki, végül bronzéremmel vigasztalódott. A Jajecnik Marcell, Janky Bendegúz, Nádi Zsombor összetételű trió csapatban a 2. helyen végzett. A „bambi” korcsoportban Kálmán Levente a szintén fehérvári Almási Maxin túljutva harmadikként zárt.

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában