Nem érdemeltek pontot

2018.04.17. 08:30

A legutóbbi öt bajnokin egy pontot szerzett a Vidi II

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában egy büntető és egy jól eltalált szabadrúgás okozta a fehérváriak vesztét.

Krebsz András

A kék mezes csepeliek meglepték a gyengélkedő Vidit

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Csepel FC–Videoton FC II 2–0 (1–0)

Csepel Stadion, 200 néző, vezette: Szabó Levente

Csepel: Juhász G. – Fisli, Hesz, Szabó Á., Dévai, Németh Z. (Vörös, 82.), Korozmán (Busai, 94.), Haraszkó, Teplán, Marczinka (Torda, 89.), Simon. Vezetőedző: Gabala Krisztián.

Videoton II: Hársfalvi – Bolla, Mocsi, Tóth B., Zeke – Szolnoki, Réti (Tarnóczi, 45.) – Lőrincz (Torvund, 45.), Szabó B. (Takács, 67.), Pápai – E. Hadzic. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

A tavasszal még nyeretlen szigetlakók kapuját a Lőrincz, Szabó Bálint, Pápai, Elvir Hadzic támadónégyes volt hivatott rohamozni, ehhez képest a Tímár-csapat igencsak álmosan kezdte a találkozót. Ennek ellenére 25 perc játék után mégis a vendégek előtt adódott helyzet. Pápai lövése után a játékszer Juhász lábáról Mocsi elé pattant, a szezonban egyszer már eredményes hátvéd azonban nem tudott élni a lehetőséggel. Nem kellett sokat várni a válaszra, Simon Krisztián büntetőből vette be a fehérváriak hálóját, Hársfalvi nagyon közel volt a bravúrhoz, 1–0.

A kék mezes csepeliek meglepték a gyengélkedő Vidit
Fotós: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Hiába cserélt kettőt is a szünetben Tímár Krisztián, a 48. percben tovább nőtt a különbség: a duplázó Simon ezúttal egy szabadrúgással járt túl Hársfalvi eszén, 2–0. Ezt követően Szolnokiék már nem tudtak felpörögni, a fehérváriak március 11. óta nyeretlenek.

– Ellenfelünk jobban akarta a győzelmet, egy-két játékosom hozzáállásával nem vagyok elégedett. Szerdán újabb mérkőzés vár ránk, megpróbáljuk rendezni a sorainkat – értékelt Tímár Krisztián, a fehérváriak trénere.

A piros-kékek a hét közepén ismét a fővárosba utaznak: Lőrinczék a kiesés elől menekülő Pénzügyőr otthonában próbálnak véget vetni rossz sorozatuknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában