Fehérvár Enthroners

2018.04.28. 20:00

A bécsi sárkányokat szeretnék befogni a Koronázók

A Danube Dragons II vendégeként lép rácsmezőre vasárnap 15 órától a Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapata az osztrák ötödosztály második fordulójában.

Nagy Péter

Fennállása első HFL-győzelmét szerezte meg az Enthroners az elmúlt hétvégén, nem is akármilyen mérkőzésen, hiszen a mindig pikáns megyei rangadón, Dunaújvárosból hozták el a pontokat Pál Tibor Kornél fi ai. Nem sokat pihenhettek Erős Márkék azonban, hiszen a két fronton teljesítő Koronázókra újabb találkozó vár, mégpedig az osztrák negyedik divízióban. A szabályok értelmében tengerentúli légiósai nélkül veszi fel a versenyt a fehérvári amerikaifutball-csapat a hétvégén, ennek ellenére a sötétkékek semmiképp sem szeretnének több időt tölteni ebben az osztályban, mint amennyi kötelező.

Pál Tibor Kornél: – Csapatunk a hétvégi, dunaújvárosi HFL-diadalt követően vasárnap Bécsbe látogat, ahol a Danube Dragons második csapata vár ránk. Kiemelten fontos az újabb győzelem az osztrák bajnokságban, ennek megfelelően nem lehet egyetlen mérkőzést vagy ellenfelet sem félvállról venni. Szeretnénk meghálálni szurkolóinknak, hogy továbbra is kitartanak melletünk, ezért egy külön buszt indítunk számukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában