Sima sikerrel zártak

2018.02.12. 18:28

A szerb különítmény szállította a Videoton FC góljait

Nem okozott problémát a kínai első osztályú Tiencsin Teda FC legyőzése, a Videoton FC labdarúgó csapata diadallal zárta második spanyolországi edzőtáborát.

Ferencz Balázs

Videoton FC-Tiencsin Teda FC 3-1 (2-0)

Marbella, 150 néző.

Videoton FC: Kovácsik – Nego, Juhász, Fiola, Stopira – Hadzic – Pátkai, Nikolov (Kovács I., 62.) – Lazovics (Vinícius, 68.) – M. Scsepovics (Réti, 85.), S. Scsepovics. Vezetőedző: Marko Nikolics.

Tiencsin Teda: Jia – Honglue, Acheampong, Obi-Mikel (Hao Guo, 76.), Yuanyi, Jiakang (Tianyi, 71.), Yaefeng, Jiarun, Yang, Bastians, Wei. Vezetőedző: Uli Stielike.

Gól: S. Scsepovics (41.), Lazovics (45.), M. Scsepovics (61.) illetve Acheampong (71. – tizenegyesből)

A Videoton FC most legerősebb összeállításában csapott össze a kínai élvonalban szereplő Tiencsin Teda alakulatával, mely gárdában ugyan egy-két klasszis játékos is rúgja a bőrt, de talán edzőjük a legnagyobb név. A korábbi német válogatott, Uli Stielike emlékezhetett a Videotonra, hiszen 1985-ben az UEFA-kupa döntőjében a Real Madrid védelmét erősítette...

A fehérváriak sokkal aktívabban kezdtek, lendületesebben, pontosabban, ötletesebben futballoztak. A 33. percben Lazovics adott remek labdát Stefan Scsepovicsnak, aki kétszer is kapura lőtt, de mindkétszer a kapust találta el 15 méterről. Az első félidő hajrájában aztán eldöntötte a meccset a Vidi: előbb egy labdaszerzést követően Marko Scsepovics húzott el a jobb szélen, átívelt a túloldalra, ahol testvére, Stefan Scsepovics mellel megszelídítette, majd jobbal a bal sarokba helyezett, 1-0. A szünet előtt megint M. Scsepovics volt az előkészítő, Lazovics teljesen üresen még kettőt igazított a labdát középen, majd jobbal, 16 méterről a jobb felső sarokba lőtt, 2-0. Fordulás után nem forogtak nagy veszélyben a kapuk, de egy villanás is elég volt az újabb gólhoz. A 61. percben S. Scsepovics ugratta ki Lazovicsot, aki az ötösig vezette a labdát, majd M. Scsepovicsot hozta kihagyhatatlan helyzetbe, 3-0. A kínaiak büntetőből szépítettek, Acheampong labdáját érezte Kovácsik, de védeni nem tudta, 3-1. A fehérváriak magabiztos győzelemmel zárták az edzőtábort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában