Még több gárdonyit várnak

2018.02.13. 10:20

Sportos tízpróba indul Gárdonyban

A tavalyi év sikerein felbuzdulva a szervezők úgy döntöttek, idén is megszervezik a Városi Tízpróba sorozatot. A sportos megmérettetés márciusban kezdődik.

S. Töttő Rita

A tavalyi tízpróba nagy sikert aratott Fotó: Ódor Balázs

A Velencei-tavi Életmód Klub és Gárdony önkormányzata közösen szervezte tavaly a Városi Tízpróba versenysorozatot, melynek során sikerült megmozgatni a helyieket néhány komolyabb verseny erejéig. Idén is ugyanazok a sportágak szerepelnek majd a kiírásban: túra, kerékpár, futás, evezés, valamint úszás kis- és nagypróbája közül választhatnak a gárdonyiak.

Merthogy a megmérettetés nekik szól: konkrétan azoknak, akik Gárdonyban vagy valamelyik településrészén rendelkeznek lakcímkártyával. György László, a klub elnöke a hírlapnak elárulta: tavaly szervezték az első sorozatot, ekkor egész évben 265 helyi versenyző vett részt a javarészt hétvégén megrendezett programokon. Reményeik szerint idén még többen próbálják ki magukat a teljesíthető távokon.

A tavalyi tízpróba nagy sikert aratott Fotó: Ódor Balázs

Idén a tervek szerint az első megmérettetés március 24-én, szombaton 9 órakor indul egy túrával, a Dinnyési Fertő Természetvédelmi Területen, a Madárdal tanösvény mentén. A versenyzők igazolványt is kiválthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában