Hasznos mérkőzések

2018.01.14. 20:39

24 óra alatt két meccset vívtak a gárdonyi kézis lányok

Az NB I/B-s női kézilabda bajnokság február eleji tavaszi rajtjára készülve 24 óra leforgása alatt egy győzelmet aratott, s egy vereséget szenvedett a Gárdony-Pázmánd NKK.

Ferencz Balázs

gardony

Az NB I/B Nyugati csoportjában a tabella 9. helyén álló Gárdony-Pázmánd NKK a Siófok ifi csapatát 34-22-re verte, majd a Keleti csoport nyolcadikjától, a Pénzügyőr együttesétől 31-21-es vereséget szenvedett hazai pályán.

– A Siófok ellen jól mozogtak a lányok, megcsinálták azt amit kértem tőlük – értékelt Pánczél Barabás, a gárdonyiak vezetőedzője. – A Pénzügyőr ellen már látszott, hogy sok volt a csapatnak a két meccs egymás után. Az elején elment a Pénzügyőr, majd inkább felállásokat próbálgattunk. A vereség ellenére elérte célját a meccs, azonban az állóképességünk nem megfelelő, s össze kell még rakni a csapatot. Főként a védekezésbe kell beépítenünk az új játékost, a balkezes Halmos Nikit. Hasznunkra lesz.

Selenka Szilvia (a labdával) mozgatja a gárdonyi támadást Fotó: KV

A gárdonyiak a hét végén Egerben vesznek részt felkészülési tornán, ahol a Szentendrével, a Balmazújvárossal és a Szegeddel szerepelnek egy csoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában