Sorverseny

2017.11.26. 20:37

Jól ügyeskedő Tóvárosi diákok

Nyolc alsó tagozatos csapat részvételével rendezték meg a játékos sorverseny városi döntőjét a hétvégén.

Nagy Péter

Akadályokból nem volt hiány a versenyen

Fotó: Fehér Gábor

Jó hangulatú sporteseménynek adott otthont a Tóvárosi Általános Iskola tornaterme szombaton. A városi diákolimpia döntőjébe nyolc csoport jutott be. Az ügyességi verseny fináléján a házigazda Tóvárosiak mellett a Vörösmarty Általános Iskola, a Felsővárosi Általános Iskola, a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola, a Vasvári Pál Általános Iskola, a Kossuth Lajos Általános Iskola, a Munkácsy Mihály Általános Iskola és az István Király Általános Iskola csapatai vettek részt. A tanulóknak a körzeti döntőkben megszokott hat versenyszám helyett tíz játékos feladatban kellett összemérni tudásukat. A próbák között volt váltóbotos futás, pókjárás, rákjárás, labdás ügyességi váltó, várfoglaló, labdahordás, karikakirakó és szlalom kézilabda is.

Akadályokból nem volt hiány a versenyen
Fotós: Fehér Gábor

A legjobban a Tóvárosi Általános Iskola diákjai teljesítettek, Bacsi Mihály Zoltán tanítványai képviselhetik Székesfehérvárt a Fejér megyei döntőn. A további sorrend: Felsővárosi, Vörösmarty, Teleki, István Király, Kossuth, Munkácsy és Vasvári. A megyei fináléra két hónap múlva, 2018 januárjában kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában