Fehérvár Enthroners

2017.11.30. 20:51

Az új koronázó – Ryan Seaberg érkezett a fehérvári klubhoz

A tengerentúlról érkezik az új szezonra Ryan Seaberg a Fehérvár Enthroners amerikai futball csapatához.

Nagy Péter

Seaberg Fehérváron bizonyíthat

Fotó: Mohedano Sandra

Az edzések ugyan lassan befejeződnek a fehérvári gárda számára, a Koronázók szakmai vezetése azonban már a következő szezonra gondol. Ennek megfelelően került a látókörbe a legutóbb Spanyolországban, a Valencia Firebats együttesénél szereplő amerikai Ryan Seaberg leigazolása is. A Tight Endként is bevethető játékost leginkább a védelem megerősítésére szánják, aki a szigorú idegenlégiós szabálynak köszönhetően valószínűleg a hátsó alakzat szélén kap majd helyet a csapatban.

Seaberg Fehérváron bizonyíthat
Fotós: Mohedano Sandra

A klub számára fontos volt, hogy a lehető legmagasabb osztályból érkezzen segítség, Seaberg pedig megfelelt ennek a kritériumnak, mivel több évet húzott le az amerikai egyetemi football (NCAA) legmagasabb FBS (Division I-A) ligájában. A spanyol elsőosztály legtöbb sackjét bemutató amerikaifutball-játékos 67 alkalommal vitt be sikeres szerelést, illetve négyszer blokkolt tökéletesen rúgást is. Az új igazolás várhatóan februárban, az alapozás kezdetekor csatlakozik az Enthroners keretéhez, akik két fronton, a magyar és az osztrák ligában is minél jobban szerepelnének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában