NB I-es bajnokság

2017.11.21. 19:17

Hengerelt a Csákvár asztaliteniszben

Továbbra is menetel, hibátlan teljesítménnyel vezeti az NB I-es férfi asztalitenisz-bajnokság Nyugati csoportját az Aqvital Publo Csákvári TC csapata.

Ferencz Balázs

Varga Sándor kézsérülése miatt két meccset nyert

Fotó: Koppán Viktor

A tavaly még a legmagasabb osztályban, az Extraligában vitézkedő Csákvári TC remekül kezdte az NB I-es bajnokságot. Ellenfeleit ellentmondást nem tűrően győzi le az Aqvital Publo, s nem tett másként a pontvadászat hetedik fordulójában sem.

PTE PEAC-Kalo Méh II-Aqvital Publo Csákvári TC 4-14

A pécsiek vendégeként brillíroztak a csákvári asztaliteniszezők. Kiváló eredménnyel rukkolt elő, még szettet sem vesztett Hoffmann Tamás, aki így 4 győzelemmel járult hozzá a csapat sikeréhez. Várbeli Tamás szintén jól játszott, ő is négy diadalt aratott, s nyert a Hoffmann-Várbeli páros is. Éliás Attila 3, míg Varga Sándor 2 győzelmet szerzett. Varga utolsó meccseit már feladta, ínhüvelysérülése miatt nem fogott ütőt, de a csapat akkor már 12-1-re vezetett.

Varga Sándor kézsérülése miatt két meccset nyert
Fotós: Koppán Viktor

A Csákvári TC százszázalékos mérleggel vezeti a tabellát, 1 ponttal előzik meg a Celldömölk együttesét, melyet most szombaton 11 órától rangadón fogadnak.

A Honvéd Szondi SE mérkőzését elhalasztották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában