11. forduló

2017.10.19. 18:30

A megyei II. osztály hétvégi fordulója két szomszédvár rangadójával kezdődik Északon

A 11. forduló következik a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. A Kislángra újabb nehéz meccs vár, Pusztaszabolcson.

Káldor András

A zöld mezes Főnix FC hazai pályán a Pátkával játszik

Fotó: Nagy Norbert

GROUPAMA Északi csoport

Két szomszédvár rangadójával indul a forduló, a Bodajk eddig négy hazai meccséből hármat megnyer, egyet elveszített, míg ellenfele a Bakonycsernye együttesének idegenbeli mérlege ugyanilyen mutatókkal bír. Az előző játéknapon mindkét gárda játékosai alaposan kifényesítették a cipőiket, mivel a bodajkiak nyolc, a csernyeiek hét alkalommal vették be a Pátka, illetve a Pákozd hálóját. Így aztán megjósolhatatlan, hogy milyen eredménnyel rukkolnak ki a csapatok. A listavezető Főnix FC miután megnyerte a Szár elleni rangadót nyugodtabb hétvége elé nézhet, hazai pályán egyértelműen ők a favoritok az idén kissé szerényebb formát mutató Pátkával szemben. A Szár csóron küszöbölheti ki a múlt héten esett csorbát, a Pusztaavám-Jüllich csapata, pedig a „surranó pályán” szép lassan araszolgat az élmezőny után, ám ehhez az kell, hogy a sereghajtó Pázmándot fogadva most is bezsebelje a három pontot.

2017. október 21. szombat 14.30

Bodajk (4.)-Bakonycsernye (2.), Mór II (9.)-Aqvital FC Csákvár II (11.)

2017. október 22. vasárnap 14.30

Csór Truck Trailer (13.)-Szár (3.), Főnix FC (1.)-Pátka (12.), Mány-SBS 2012 (14.)-Fehérvárcsurgó (10.), Vál (8.)-Videoton Baráti Kör (15.), Pusztavám-Jüllich (5.)-Pázmánd (16.), Pákozd (7.)-Puskás AFC III (6.)

A zöld mezes Főnix FC hazai pályán a Pátkával játszik
Fotós: Nagy Norbert

AGÁRDI TERMÁL

Déli csoport

A tabella élén álló Kisláng-Telmex gárdája pontveszteség nélkül áll a tabella élén, eddig egy rangadó jellegű találkozót játszott, de ezt a Szabadegyháza bánta (3-0). Most következik a második ilyen meccs, méghozzá az otthonában megbízható formában futballozó Pusztaszabolccsal. Jó mérkőzésre van kilátás, igaz a házigazdáknak bőségesen lenne okuk a visszavágásra, mivel a tavalyi szezon utolsó fordulójában – júniusban – 10-1-re kaptak ki, szintén hazai környezetben. A Besnyő-Iváncsa II nagykarácsonyi veresége utat nyitott a 2. helyre a Szabadegyháza csapatának, ők most otthon megerősíthetik ezt a pozíciót a szebb napokat látott Lepsénnyel szemben. Az Aba-Sárvíz a Rácalmásnak egy híján egy tucatot lőtt, kérdés, hogy folytatják-e ezt az eredményes játékot a Nagykarácsony ellen is – akik idén már kétszer szaladtak bele hétgólos vereségbe. A Seregélyes vendége lesz a mostani szezon egyik meglepetés csapata, figyelmezető számukra, hogy a MPF Ráckeresztúr idegenben többször nyert, mint otthon.

2017. október 22. vasárnap 14.30

Pusztaszabolcs (4.)-Kisláng-TELMEX (1.), Vajta (14.)-Kápolnásnyék (11.), Szabadegyháza (2.)-LMSK Cobra Sport (15.), Sárbogárd II (5.)-Rácalmás (16.), Aba-Sárvíz (9.)-Nagykarácsony (7.), Besnyő-Iváncsa II (3.)-Adony (13.), Velence (12.)-Káloz (10.), Seregélyes (8.)-MPF Ráckeresztúr (6.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában