9. forduló

2017.10.05. 17:30

A megyei II. osztályban az egyedüli pontveszteség nélkül álló Kislángra rangadó vár

A 9. forduló következik a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. A játéknap nagy kérdése, tovább folytatja-e menetelését a Kisláng-Telmex csapata?

Káldor András

A kék-fehér Csór a Videoton Barári Kört fogadja

Fotó: Kricskovics Antal

GROUPAMA Északi csoport

Bakonycsernyén mindig ünnep, ha pályára lép a hazai csapat, nagy valószínűséggel most sem lesz másképp. Bár a Pátka az eddigi két idegenbeli meccsét megnyerte, de itt a pontszerzés is komoly fegyvertény lenne számukra. Csóron alsóházi rangadón fogadja a vendéglátó gárda a Videoton Baráti Kört, egyik csapat sem muzsikál fényesen, így leginkább a pontosztozkodásra van a legnagyobb esély. A Főnix FC nevéhez méltóan szárnyal a második vonalban, a sereghajtó Pázmándnak arra kell figyelnie, hogy elkerülje a nagy gólkülönbségű vereséget, mivel a fehérváriak gólátlaga hat találat saját pályán. A Pákozd otthonában az idei szezonban veszélyes, bizonyítja ezt, hogy háromszor legyőzték már soros ellenfelüket. Nehéz dolga lesz a Mány csapatának, minden bizonnyal meg kell harcolniuk a pontokért. A Vál hazai környezetben még veretlen, a Fehérvárcsurgónak, pedig idegenben megy nagyon, hiszen már háromszor zsebelték be a három pontot. Egy biztos, hogy nagy küzdelmet fog hozni az előttük álló kilencven perc.

2017. október 7. szombat 15.00

Bakonycsernye (3.)-Pátka (10.)

2017. október 8. vasárnap 15.00

Csór Truck Trailer (14.)-Videoton Baráti Kör (15.), Főnix FC (2.)-Pázmánd (16.), Mór II (11.)-Puskás AFC III (5.), Vál (9.)-Fehérvárcsurgó (6.), Pusztavám-Jüllich (7.)-Aqvital FC Csákvár II (13.), Pákozd (8.)-Mány-SBS 2012 (12.)

A kék-fehér Csór a Videoton Barári Kört fogadja
Fotós: Kricskovics Antal

AGÁRDI TERMÁL

Déli csoport

Pusztaszabolcson két szomszédvár együttese találkozik, a vendéglátóknak jobban megy idén, közelebb vannak az élmezőnyhöz, mint ellenfelük. Hazai pályán javarészt győzelemmel zártak eddig, most is sanszuk van erre. A csoport kiemelt összecsapásán a 3. helyen álló Szabadegyháza a listavezető Kislángot fogadja. A vendégek még pontot sem vesztettek a szezonban, míg a Szabadegyháza mellett az szólhat, hogy mindhárom hazai rendezésű mérkőzésüket megnyerték. Az utóbbi négy fordulóban rendre vereséggel záró Aba-Sárvíz csapata rettentően nehéz mérkőzés elé néz, hiszen az MPF Ráckeresztúr szorgosan gyűjtögeti a pontokat, és a helyezéseket tekintve csúcsokat dönt idén, így akár merészebb álmaik is lehetnek Abán. A Besnyő-Iváncsa II az előző héten ugyan kikapott Ráckeresztúron, de a sereghajtó Rácalmás ellen visszatérhetnek a győzelem útjára.

2017. október 8. vasárnap 15.00

Pusztaszabolcs (4.)-Adony (11.), Vajta (14.)-Káloz (12.), Szabadegyháza (3.)-Kisláng-TELMEX (1.), LMSK Cobra Sport (15.)-Kápolnásnyék (8.), Aba-Sárvíz (10.)-MPF Ráckeresztúr (6.), Besnyő-Iváncsa II (2.)-Rácalmás (16.), Velence (13.)-Nagykarácsony (9.), Seregélyes (7.)-Sárbogárd II (5.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában