Díjugratás

2017.10.03. 16:37

Fejér megyei siker a bábolnai regionális döntőn

A hét megyét magába foglaló hétvégi díjugrató regionális csapatdöntőn taroltak Fejér lovasai: a bajnoki címet és a második helyet is megszerezték.

V. Varga József

Jármy Vince az idén az országos ifjúsági bajnokságot is megnyerte

Forrás: Alapítvány

Minden eddigi rekordot megdöntve huszonkét csapat állt rajthoz pénteken, szombaton és vasárnap a Némethy Bertalan regionális csapatdöntőn Bábolnán.

Amint Kunos Attila, a Fejér Megyei Lovassport Szövetség díjugrató szakágának elnöke, a hétvégi viadal vezető versenybírája lapunknak elmondta: a bajnoki címet a Jármy-csapat érdemelte ki. A gárda összeállítása így festett: Jármy Vince (Alfa, Némethy Bertalan Alapítvány, Tabajd, felnőtt lovas), Sólyom Eszter (Szemafor-Sába, Kings Gold LSE, Dinnyés, amatőr), Jármy Tibor (Tóbanjáró, Tabajd, ifjúsági), Jármy Kinga (Mirtosardo, Tabajd, kezdő lovas).

Jármy Vince az idén az országos ifjúsági bajnokságot is megnyerte
Forrás: Alapítvány

A Reischl-csapat az ezüstöt húzta be: Reischl Márton (Latino, Vajtai Elit LCSE, felnőtt), Nagy Attila (Klasszis, Vajta, amatőr), Zólyomi Emma (Csacsacsa, Classic Horse, Pákozd, ifjúsági), Kerekes Ágnes (Combrio, Vajta, kezdő).

A három nap egyéni megyei győztesei: Jármy Vince, Krucsó Szabolcs (Baracska), Jármy Tibor, Oláh Szabolcs (Baracska) és Herczog Zsuzsanna (Gánt).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában