Öngól

2017.10.08. 21:08

Véget ért egy fejezet, kikapott az Ercsi

ERCSI- A 9. forduló rangadóján meglepetésre az Ikarus-Maroshegy rendkívül sima győzelmet aratott az eddig veretlen Ercsi otthonában.

Káldor András

A fehér mezes Kővári Ferenc (Ercsi) és Tóth Róbert nagy csatája a labda megszerzéséért

Fotó: Kricskovics Antal

Ercsi Kinizsi-Ikarus-Maroshegy 0-3 (0-2)

Ercsi,150 néző

Vezette: Rózsa József

Ercsi Kinizsi: Hodula – Hoffmann, Gróf, Rapai, Kondreska – Rebők (Pintér L.), Ivacs, Nagy R. (Jakus), Kovács P. (Varga K.) – Szalánczi, Kővári L. (Liszi). Vezetőedző: Gróf András

Ikarus-Maroshegy: Matócza – Jámbor, Dopuda (Skultéti L.), Tóth R., Bencze J. – Klémán P. (Léki), Andróczi (Gelencsér), Szente, Farkas G. – Hart (Kovács L.), Pongrácz. Edzők: Gelencsér Tibor, Pongrácz Gábor

Gól: Gróf (14., öngól), Pongrácz (44.), Rapai (65., öngól)

Jók: Pongrácz, Bencze J., Dopuda

A fehér mezes Kővári Ferenc (Ercsi) és Tóth Róbert nagy csatája a labda megszerzéséért

Mindkét csapatból voltak hiányzók, így az volt a kérdés, hogy melyik együttes érzi meg jobban ezt. A 14. percben egy ártalmatlan vendégszöglet után Hoffmann Roland szerencsétlenül ért a labdához, amely a tehetetlen Gróf Andrásról a saját kapujába pattant. 0-1. A 44. percben Tóth Róbert vett át egy ívelést mellel 15 méterre az Ercsi kaputól, miközben a kiinduló Hodula Krisztián buktatta. A jogos büntetőt Pongrácz Gábor higgadtan értékesítette. 0-2. A 65. percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után az alapvonalról visszagurított labdába Rapai Roland ért bele, és ez újabb öngólt eredményezett. 0-3. Pontatlanul, visszafogottan játszott a Kinizsi, nagyon kevés helyzetet alakítottak ki, és ezeket is elügyetlenkedték. Az Ikarus-Maroshegy lényegében helyzet nélkül, de megérdemelten vitte el a három pontot a gyenge napot kifogó Ercsi otthonából, akiknek ezzel héthetes veretlenségi sorozatuk szakadt meg. A vendéglátók azonban hamarosan javíthatnak, hiszen szerdán 15 órakor pótolják Ercsiben a Tordas elleni elhalasztott mérkőzésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában