Labdarúgás

2017.10.05. 18:00

A megyei I. osztály egyetlen pontveszteség nélküli csapata, az Ercsi újabb rangadó előtt áll

A 9. fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Káldor András

A kék mezes Ikarus-Maroshegy Ercsiben játszik rangadót

Fotó: Igari Balázs

2017. október 7. szombat 15.00

Mór (2.)-Lajoskomárom (9.)

Németh Bálint a Mór vezetőedzője: – A Bornapok adhatnak egy kis pluszt mindenkinek, nagyon bízunk abban, hogy az átlagosnál több néző lesz kíváncsi ránk, főleg azért, mert egészen jól szerepel a csapat idén. Mindenféleképpen győzelmet várok, más eredmény elképzelhetetlen a számunkra! A múlt héten egy kicsit nyögvenyelős volt Enyingen, de szerencsére jól jöttünk ki belőle. Ez mutatja a csapat erősségét, hogy az utolsó pillanatig tud küzdeni, koncentrálni, és ennek eredménye lett, hogy a 94. percben szerzett góllal nyertünk. Kisebb sérüléseink ugyan vannak, de teljes a keret, és mindenkire számíthatok. Kellemes gondban vagyok, hogy kit hagyjak ki, illetve kit játszassak.

Ercsi Kinizsi (1.)-Ikarus-Maroshegy (3.)

Gróf András az Ercsi Kinizsi vezetőedzője: – Szeretnénk megőrizni a veretlenséget, de tudjuk azt, hogy minden sorozat megszakad egyszer, de bízunk abban, hogy ez minél később következik be. Egyelőre mindig csak a lábunk elé nézünk, nem akarunk elesni, és távlati célokat sürgetni, kizárólag a következő feladatra koncentrálunk. Tisztában vagyunk az ellenfél eredményeivel, tiszteljük, őket. Úgy tudom, hogy mindkét csapatból lesz hiányzó, a mini futball világbajnokságra utaztak el, de mi a hiányzóinkat megfelelő szinten tudjuk majd pótolni.

A kék mezes Ikarus-Maroshegy Ercsiben játszik rangadót
Fotós: Igari Balázs

Sárosd (6.)-Sárbogárd (8.)

Dvéri Zsolt a Sárosd vezetőedzője: – Az előző fordulóban Baracson a mérkőzés jelentős részében az történt, amit mi szerettünk volna. Tudtuk azt, hogy a Baracs vissza fog állni, és ez be is igazolódott, mert nagyon védték a területeket. Nehéz volt feltörni a védelmüket, de sikerült begyűjteni a három pontot. Ez azért mutatja a csapat tartását és erejét, hogy vesztett állásból tudott dominálni, főleg a második félidőben, amikor szinte felbillent a pálya. Egész biztosan nagyon nehéz mérkőzés vár ránk a Sárbogárd ellen. A kupában már játszottunk velük itthon, és akkor büntetőkkel ők jutottak tovább. A tavalyi bajnokságban is kiegyenlített volt a párharc, itthon megvertük őket, idegenben, pedig kikaptunk. Közel azonos szinten van a két csapat, bízom benne, hogy a nézők egy jó mérkőzést és hazai győzelmet láthatnak.

2017. október 8. vasárnap 15.00

Martonvásár (7.)-Enying (14.)

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője: – Nem is lehet kérdés, hogy három, egy-egyes mérkőzés után szeretnénk, ha megszakadna ez a sorozat. A lehetőségeink megvannak, a Bicske ellen is megvoltak a győzelemre. A védekezésünk rendben van, a helyzetek kihasználásán kell javítanunk. Nem jelent semmit, hogy az Enying a sereghajtó, mindenkit tisztelünk, egy meccset sem lehet félvállról venni. A csapatom jó, úgyhogy bízom bennük!

Polgárdi (10.)-Tordas (13.)

Kurja Csaba a Polgárdi szakosztályvezetője: – Nagyot fordult a világ, a mögöttünk hagyott két hét alatt! Ez elsősorban a fiatalságnak tudható be. Összeszedték magukat, nekiálltak küzdeni, annak ellenére, hogy lassan az orvos fogja összeállítani a csapatot, mert rengeteg a sérültünk. Bízom abban, hogy most jönnek azok a mérkőzések, amelyeket tényleg meg tudunk nyerni. A Tordas ellen, hazai pályán sem gondolkodunk másban, bár kérdés az, hogy kik fognak addigra felépülni.

Mezőfalva (12.)-Bicske (5.)

Masinka László, a Mezőfalva vezetőedzője: – Nagyon kellett már a csapatnak egy győzelem, a múlt heti Tordason elért siker lendületet adhat, és visszajelzést adott arról, hogy van értelme dolgozni. A vasárnapi találkozóval kapcsolatban, ha összehasonlítjuk a két csapat körülményeit, játékosállományát, akkor kimondhatjuk, hogy a Bicske az esélyes. Nekünk az áldozati bárány szerepét kellene betölteni, de ezen túl akarunk lépni, és megpróbálunk hazai pályán egy olyan mérkőzést játszani, hogy ne legyen olyan egyszerű dolga az ellenfelünknek.

Gárdony Agárdi Gyógyfürdő (4.)-Baracs (11.)

Balogh Zsolt a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: – A múlt héten az Ikarus ellen már a bemelegítésnél éreztem, hogy valami nincs rendben a csapatnál, ennek ellenére jól kezdtünk, megvoltak a ritmusváltások, vezettünk. Igaz, ez nem tartott sokáig, gyorsan egyenlített az ellenfél. Utána tompán, és lassan futballozott a társaság, és fejben nem volt ott a mérkőzésen. Hozzáteszem azt, hogy akadt olyan játékos, aki azért nem vállalta a meccset, mert beteg volt, valamint néhányan jelezték, hogy nincsenek a legjobban. Hétfőre többen belázasodtak, nagy valószínűséggel bujkáló, lappangó betegség lehetett vasárnap a csapat egy részében, és ez lehetett az oka a teljesítményünknek. Bár mi vagyunk a Baracs ellen az esélyesek, de ahogy mindig is vallom, az aznapi forma határozza meg a mérkőzés végkimenetelét. A Baracs sem úgy szerepel, mint tavaly, ettől függetlenül oda kell figyelnünk, és be kell gyűjtenünk a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában