Mérkőzések

2017.09.28. 19:54

A megyei II. osztályban a felső és az alsó házakban is fajsúlyos összecsapások lesznek

A 8. forduló következik a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. Több rangadójellegű mérkőzést játszanak majd.

Káldor András

A világos mezes Velencét a Rácalmás fogadja

Fotó: Kricskovics Antal

GROUPAMA Északi csoport

A forduló alsóházi rangadóján a szezont jól kezdő, aztán fokozatosan visszaeső Aqvital FC Csákvár II esélyeit növeli, hogy hazai pályán játszik, bár az eddigi három, pályaválasztóként lejátszott találkozón mindössze egyszer tudtak nyerni, míg a Csórnak idegenben, ebben a szezonban nem megy, háromból három vereség a mérlegük. A játéknap egyértelműen kiemelkedő összecsapását jelenti a címvédő Bakonycsernye szári mérkőzése. A csernyeiek akkor is rendkívül veszélyesek, ha nem hazai pályán játszanak, három idegenbeli sikerük jelzi ezt. Azonos ponttal állnak a Szárral, csupán kevesebb gólt kaptak riválisuknál. Az biztos, hogy nagyszerű csatát láthatnak majd a kilátogatók! A Pázmánd mindössze egy pontot szerzett az idei pontvadászatban, igen gólképesnek bizonyult az eddigi meccseken a védelmük, hiszen ők kapták a legtöbb találatot. A nyár folyamán átalakult, és felszálló ágban levő, és az előző fordulóban tízszer betaláló Bodajk ellen sem, ők a három pont várományosai.

2017. szeptember 30. szombat 15.00

Aqvital FC Csákvár II (13.)-Csór Truck Trailer (14.),

Videoton Baráti Kör (15.)-Főnix FC (3.)

2017. október 1. vasárnap 15.00

Pátka (11.)-Pákozd (7.),

Szár (2.)-Bakonycsernye (1.),

Pázmánd (16.)-Bodajk (4.),

Fehérvárcsurgó (10.)-Pusztavám-Jüllich (6.),

Puskás AFC III (5.)-Vál (8.),

Mány-SBS 2012 (9.)-Mór II (12.)

A világos mezes Velencét a Rácalmás fogadja
Fotós: Kricskovics Antal

AGÁRDI TERMÁL

Déli csoport

A helyezéseket tekintve ebben a fordulóban csupa fajsúlyos meccset játszanak, és ez már szombaton is érzékelhető lesz. A Kápolnásnyék jól kezdte ugyan a bajnokságot, ám a legutóbbi három fordulóban csupán egy pontot gyűjtöttek. Egy biztos, hogy nehéz csata vár rájuk a Seregélyes ellen. A kieső helyeken lévő Rácalmás, és az egykor szebb napokat látott Velence összecsapásának kimenetele megjósolhatatlan, a pillanatnyi forma dönthet mindkét oldalon. Az idei szezonban remekül rajtoló MPF Ráckeresztúr az elmúlt hét fordulóban egy vereséget jegyezhetett, és hazai pályán sem esélytelen a szintén nagyszerű formában levő Besnyő-Iváncsa II ellen.

2017. szeptember 30. szombat 15.00

Kápolnásnyék (7.)-Seregélyes (8.),

Rácalmás (16.)-Velence (15.)

2017. október 1. vasárnap 15.00

Kisláng-TELMEX (1.)- LMSK Cobra Sport (14.),

Káloz (12.)-Szabadegyháza (3.),

Adony (11.)-Vajta (13.),

Nagykarácsony (9.)-Pusztaszabolcs (4.),

MPF Ráckeresztúr (6.)-Besnyő-Iváncsa II (2.),

Sárbogárd II (5.)-Aba-Sárvíz (10.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában