Cece

2017.09.14. 16:10

Szombaton eldől, ki képviseli Fejér megyét az országos fogathajtó versenyen

Cece – A hétvégén bajnokot avatnak a megyei kettesfogathajtó-bajnokság idei szezonjában. Az is kiderül, kik képviselik majd Fejért az országos döntőn.

V. Varga József

A mezőszilasi Csontos Gyula jelenleg a negyedik a tabellán

Fotó: V. Varga József

A megyei kettesfogathajtó-bajnokság szezonnyitó fordulóját április 29-én rendezték Sárbogárdon, az Ifjúsági parkban. Azután következett Mány, Sárkeresztúr, Sárszentágota, Seregélyes, Mezőszilas, Nagylók, Szabadhídvég, Káloz és Mezőszentgyörgy.

És elérkeztünk a szeptember 16-ai, cecei záró fordulóhoz, melyen bajnokot avatnak, és az is kiderül, hogy kik képviselik Fejér megyét az országos döntőn.

A mezőszilasi Csontos Gyula jelenleg a negyedik a tabellán
Fotós: V. Varga József

A megyei kiírás szerint a hajtók két legrosszabb eredményét levonják az összesített pontszámból, és így alakul ki a végső sorrend.

Ezek szerint most Semjén Attila (Mezőszilas) vezeti a tabellát 124 ponttal, megelőzve id. Semjén Attilát (Mezőszilas, 114), Tóth Roxánát (Sárbogárd, 91), Csontos Gyulát (Mezőszilas, 83), Csuti Pétert (Sárkeresztúr, 83) és Vida Károlyt (Káloz, 72 pont).

Szombaton minden kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában