Sárkányhajó

2017.09.13. 18:40

A Dragon Aqua SE sárkányhajó világbajnoki érmei

Szeptember 4-7. között Olaszországban, Velencében zajlott a sárkányhajó klubcsapatok világbajnoksága, Fejér megyei résztvevővel.

Silye Sándor

dragon

A világbajnokságon a Dragon Aqua SE csapata is részt vett. A dragonosoktól már megszokhattuk, hogy rendre sikerrel térnek haza a különböző megmérettetésekről. Nem volt ez másképp most sem.

Ezúttal a mastersek ragadtak lapátot és versenyeztek a világbajnokságon. A Dragon Aqua SE a mezőny leggyorsabb alakulataként evezte végig a 2000 méteres távot a vegyes kategóriában. Az aranyérmes együttes versenyzői: Vértes Beáta, Gregor Judit, Gelencsér Mária, Vincze Klára, Saliga Enikő, Kovács Antal, Németh Attila, Fodor Sándor, Kovács Zsolt, Csuka Ákos, Kovács Ernő, dr. Haralyi László, Gelencsér János és Balaicz Tibor.

Az éremhalmozó sárkányhajósok
Forrás: Dragon Aqua SE

A 200 méteres mezőnyben is elindultak, és sikerült a dobogóra állniuk, Sallai Csabával és Veréb Ferenccel kiegészülve a második helyen végeztek, ezüstérem lett a jutalma a mix csapatnak.

Küzdelmes versenyben az 500 méteres viadalon az ötödik helyen ért célba a mix legénység, míg a férfi csapat 2000 méteren szintén az ötödik helyet szerezte meg.

A csapatot Ozsváth Zoltán, az egyesület elnöke és edzője készítette fel a versenyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában