Vigasságok

2017.09.17. 15:00

„Lecsóőrültek” a trónon, megkoronázták a lecsókirálynőt

Szombaton ismét elrajtolt a város legnépszerűbb őszi rendezvénye, a Lecsófőző Vigasság. A belvárosban közel hatszáz csapat főzött, s estére derült ki, ki lett az idei Lecsókirály(nő).

Bokros Judit

Az egész napos főzés eredményét délután tudhatták meg a kíváncsiak a Zichy ligeti színpadon. A szervezők megemlékeztek a rendezvény ötletgazdájáról, Sipos József újságíróról, vagyis Sipiről, akinek fia, Gábor is ott volt a színpadon.

Az egyéb díjak átadása után következett a Lecsókirályi címért való izgulás.

A kiválasztott húsz legjobb főző kompánia közül a győztes sorsolás útján került ki, ebbe besegített Fehérvár Szépe, Reichert Karolina is.

A harmadik díjat a 90-es, a másodikat a 407-es csapat kapta, a Lecsókirály(nő)i cím pedig végül a Crazy Lecsó Teamé lett, s a korona ezúttal Tögl Katalin fejét illette. Így tehát lecsókirálynője van a városnak, aki csapatával évek óta részt vesz a vigasságon. Idén három féle lecsóból állítottak össze tálat

További információk a hétfőn megjelenő Fejér Megyei Hírlapban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában