chicago

2018.09.21. 16:46

Az idei évad első nagyszínpadi bemutatójára készül a Vörösmarty Színház

A Chicago egy méltán világhírű musical, amely közel negyven éve van folyamatosan műsoron szerte a világon.

feol.hu

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A történet szerint Roxie Hart egy nap besokall, be akarja fejezni viszonyát és hidegvérrel lelövi szeretőjét, majd férjét falazásra kéri. A halálbüntetés elől a börtönőr, Morton mama segítségével próbál elmenekülni, még pedig úgy, hogy megszerzi magának az ördögien fondorlatos sztárügyvédet, Billy Flynnt.

Az ügyvéd a címlapokon próbálja meg tisztára mosni Roxiet, akiból igazi sztárt csinál, hogy elnyerje a közvélemény tetszését. Ehhez azonban a férjgyilkosok királynőjének, a kettős gyilkosságért ülő Velma Kellynek is lesz egy-két szava...A Chicagoban van szenvedély, manipuláció, hírnév, árulás, átverés, gyilkosság, korrupció és persze szex. A fülbemászó betétdalok pedig mindezeket egy ideális keretbe foglalják.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Remek szereposztás fémjelzi a darabot: Kiss Diána Magdolna Roxie Hartot játssza, férje, Amos Hart Krisztik Csaba, a legendás ügyvéd, Billy Flynn szerepében SághyTamás, a férjgyilkosok királynőjét, Velma Kellyt Varga Gabriella alakítja, Mary Sunshinet hazánk egyetlen férfi szopránja Vásáry André formálja meg, Morton mama szerepében pedig Váradi Eszter Sára – olvasható a város honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában