Dendrológiai estek

2024.04.09. 19:00

Két előadással zárul a sorozat az iszkaszentgyörgyi kastélyban

Két előadással zárul pénteken a Dendrológiai és Kertörökség esték sorozat az iszkaszentgyörgyi kastélyban. Aki érdeklődik a téma iránt, használja ki a lehetőséget!

Feol.hu

A mediterrán növényekről is szó esik pénteken

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Az est április 12-én 17 órakor kezdődik. Az első előadáson Lukács Zoltán (Garden Faápoló Kft.) mesél a Mikor a fák mesélnek – történeti fák és gondozásuk címmel, majd ezt követően a Nemzetközi Dendrológiai Alapítványtól Debreczy Zsolt a mediterrán növények világába ad betekintés, előadásának címe: Mediterrán világ otthon és itthon - szubtrópus vagy szárazkert? A belépés ingyenes! 

A dendrológiai estek egyelőre befejeződnek a Bajzáth-Amadé-Pappenheim kastélyban, de a fás szárú növények iránt érdeklődőknek nem kell sokáig nélkülözniük a tudományos ismereteket a témában, hiszen április 27-én szombaton 11 órakor a Szent György Napok keretében hivatalosan is megnyitják a kastély Barokk szárnyában a dendrológiai kiállítást, ahol mediterrán növények börzéjével is várják a vásárolni szándékozókat a nap folyamán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában