Tízéves lett a MusiColore Énekegyüttes

2024.01.31. 13:00

Már lehet szavazni a jubileumi koncert darabjaira!

Rövidesen rendhagyó módon ünnepli tizedik születésnapját a MusiColore Énekegyüttes, hiszen megszavaztatják közönségüket. Február 6-ig bárki beleszólhat abba, milyen dalok csendüljenek fel a vármegyeszékhely belvárosában.

Tihanyi Tamás

A székesfehérvári MusiColore Énekegyüttes jubileumi fellépésre készül

Fotó: MusiColore

A székesfehérvári MusiColore Énekegyüttes tagjairól legutóbb akkor írtunk hosszabban, amikor Japánban vendégszerepeltek, majd a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban tartottak dalos élménybeszámolót. Azóta igen sok sikeres fellépésen vannak túl, zenés irodalmi esten léptek fel vagy önálló műsort adtak fesztiválokon, egyházi eseményeken, áhitatokon, és mindenhol, ahol szeretettel várták őket. Radics Éva, Wágnerné Ughy Tünde, Bódi Réka Ágnes, Földesi Zalán, Mihály György és Pintér Péter 2014 óta alkot egy csapatot. A legtöbbjük zenepedagógus, karnagy, egyikük építészmérnök és van közöttük informatikus is. A zene, az éneklés valószínűleg holtig tartó szeretete, a barátság köti össze őket napról napra, hétről hétre, próbák és fellépések, sőt, néha távoli turnék során.

Az együttes rövidesen, február 24-én, szombaton 18 órakor megalakulásának 10. évfordulóját ünnepli egy önálló koncerttel Székesfehérváron, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent Imre Termében. Az együttes arról számolt be a FEOL-nak, hogy a belépés regisztrációhoz kötött, de díjtalan lesz. Hozzátették, a jubileumi alkalomra azt találták ki, hogy február 6-ig bárki beleszólhat a születésnapi koncert műsortervébe és szavazhat Gershwintől Tóth Árpádon át Monteverdiig sokféle, összesen tizenkilenc zeneszámra.
További információ: https://www.facebook.com/events/944622700424381/?ref=newsfeed

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában