Két előadás

2024.01.11. 15:30

Egy kis pajzánságért nem mennek a szomszédba Isztiméren

A településen 2024-ben is folytatódik a Déryné program, így január 13-án a művelődési házban két előadással is várják a nagyérdeműt, a magyar kultúra napja alkalmából. Az első előadási napon két darab is színpadra kerül. Az egyik ma gyerekeknek délután, a másik a felnőtteknek este.

Palocsai Jenő

A település saját lakóiból alakult a színtársulat, mely egyre több településen mutatkozik be

Fotó: PJD archív

Ingyenes színházi előadásokon vehetnek részt azok, akik január 13-án Isztimérre látogatnak.  A helyi művelődési házban 15 órakor a gyereknek szóló darabbal indul az évad. A halhatatlanság országa című bábelőadást követően a felnőttek örülhetnek egy nekik való, vidám darabnak, mely 18 órától kezdődik. Utóbbi, vagyis az Azért a kis boldogságért nézői a magyar népi pajzánságok világába utazhatnak, méghozzá Fabók Mancsi színésznő kalauzolásával.

A gyermek előadáson kíváncsi felnőtteket is szívesen látjnak, viszont ez fordítva, az est hátralévő részében nem teljesen igaz – hívta fel az érdeklődők figyelmét a színjátszó kör, illetve a község közösségi oldala.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában