Utolsó simítások

2024.01.31. 17:30

Csütörtökön nyílik a Nagybányai kiállítás a Tolnaiban

Ahogy azt az érdeklődők és a rendszeres könyvtárba látogatók megszokhatták, időről időre a Tolnai utcai megújul, új ruhát ölt. Nem lesz ez másként a februári hónapban sem. A farsangi foglalkozások mellett, Sárosi István gyűjtő 55 ezer képeslapjából is jó néhány helyet kap a palotavárosi bibliotékában. 

Kecskés Zoltán

A szerdán nyíló kiállítás egy darabja.

Fotó: Sárosi István - gyűjteményéből

A feol.hu néhány kulisszatitkot is megtudott a tárlatról és annak időpontjáról. A  nagybányai színeket, tájakat felvonultató kiállítást február 1-én, csütörtökön, rendezi be akkurátusan, a rá jellemző módon maga Sárosi István, a magángyűjtő, hogy aztán a könyvtár nyitásával együtt, 11 órakor a tárlat is készen álljon a vendégek fogadására. 

Sárosi István, aki több mint hatvan esztendeje hódol különleges hobbijának, minden egyes alkalommal, amikor Fehérvárra látogat, tud új színt és értelmet adni postai kártyáinak. Mint azt a szervező könyvtártól megtudtuk, ez most sem lesz másként. A VMK Tolnai utcai tagkönyvtárába látogatók a tárlatot egészen február 29-ig láthatják az intézmény nyitvatartási idejében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában