Órákon belül kezdődik

2023.12.10. 13:36

Jótékonysági adventi vásárt tartanak a művelődési házban, Sárkeresztesen

A helyi általános iskola támogatására szerveztek jótékonysági adventi vásárt a sárkeresztesi művelődési ház nagytermében. A finomságok vására és a tombola sorsolás után meggyújtják majd a második adventi gyertyát is.

Palocsai Jenő

Ahogy egy rendes sütivásáron, itt is fel fognak sorakozni a zserbók, linzerek, krémesek és persze az ezerarcú muffinok is

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Advent második vasárnapján egy igazi karácsonyi vásári forgatag költözik a művelődési házba december 10-én, 15:30-18:00 óráig. A programot az iskola szülői munka közössége szervezte és a befolyó összegből az iskolások oktatáson kívüli tevékenységét támogatják majd, a tervek szerint, a Macher Alapítványon keresztül.

A rendezvény keretében, 16:00 órakor, műsort adnak a helyi iskolások és az előadás végén meggyújtják a második gyertyát Sárkeresztes adventi koszorúján. A jótékonysági vásárban édes és sós sütemények, kézművesek és helyi termelők portékáit lehet megvenni, de persze lesz adventi műsor, tea és izgalom az értékes tombolanyereményekért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában