Közeleg az ünnep

2023.12.15. 15:30

Jótékonyság és finom falatok – falukarácsonyt tartanak Kulcson

Advent harmadik hétvégéjén falukarácsonyt szerveznek Kulcson: szombat délután a faluház előtti téren gyermekelőadással, koncertekkel és jótékonysági akciókkal várják a helyieket.

Héjj Vivien

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Változatos programokkal és jótékonysági kezdeményezésekkel egybekötött falukarácsonyt szervez a kulcsi önkormányzat. December 16-án, szombaton 15 és 18 óra között a faluház előtti téren Mészáros Napsugár koncertjét hallhatja a közönség, majd egy helyi tehetség, Csuszné Pomothy Krisztina ad mini koncertet. Betlehemi előadással készülnek a kulcsi gyermekek, fellépésük után Czimmermann Kitti és Mikus Edvárd koncertjeit élvezhetik az érdeklődők.

Mindeközben a helyszínen jótékonysági főzés is zajlik: a Segíteni Jó Kulcs elnevezésű, kulcsi civilekből álló csapat hagyományos karácsonyi töltött káposztát készít – a karácsonyi káposztaételért cserébe szívesen fogadnak adományokat. A tartalmas főételhez természetesen desszert is dukál: a jótékonysági sütivásáron a legnagyszerűbb karácsonyi receptekből készült finomságokat kóstolhatják meg az érdeklődők, akik vásárlásukkal a rászoruló családok ünnepét tehetik szebbé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában