Ünnepre hangolva

2023.12.01. 13:00

Idén is lesz Karácsonyi Bisztró és Gasztropiknik Adonyban

A tavaly útjára indult kezdeményezés idén is folytatódik: második alkalommal rendezik meg december 2-án, szombaton az adonyi kastélyparkban a Karácsonyi Bisztró és Gasztropiknik rendezvényt. Lesz kézműves vásár, sütiverseny és a Mikulás is megérkezik.

Héjj Vivien

A tavalyi év sikere után idén is különleges, ünnepi finomságokkal teli adventi program várja a helyieket

Forrás: Bálint Ágnes Művelődési Ház és Könyvtár

A közelgő ünnepre hangolódva Adony önkormányzata és a Bálint Ágnes Művelődési Ház és Könyvtár ismét különleges, nagyszabású adventi programra várja az érdeklődőket. A második Karácsonyi Bisztró és Gasztropiknik rendezvényről a szervezők, Kozmér Amanda és Takács Orsolya elmondták: egy igazi karácsonyi hangulatú, jókedvű közösségi élményt szeretnének biztosítani a város lakosainak.

A rendezvényen idén is lesz sütiverseny: a Télapónak készített kekszeket szakavatott zsűri értékeli, élén a Mikulással, aki egész délután várja a gyerekeket teli puttonyával és különleges segítőjével, aki nem más lesz, mint Pali az óriáspanda.

A 14 órakor kezdődő program során a gyerekeket Télapó táncház várja, miközben helyi kézművesek ajándékötleteiből is válogathatnak az érdeklődők. A helyszínen mázas alma, pillecukor, forró csoki, kakaó és hot-dog biztosítja az ünnepi gasztroélményt. A forralt bort a Duna-menti Szent Orbán Borrend biztosítja a saját bögrével érkezőknek. A délután sztárvendége Szabó Ádám harmonikás lesz, az esemény a 17:30 órakor kezdődő karácsonyi lézer show-val zárul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában