Asszonyműhely

2023.11.18. 18:00

Karácsonyi hangulat a Rác utcai kézműves műhelyben

A Fehérvári Kézművesek Egyesülete már egy évtizede hívja a kézimunka szerelmeseit az "Asszonyműhely" nevű foglalkozásaira.

Hajdú Marianna

Résztvevők alkotnak karácsonyi díszeket a Fehérvári Kézművesek Egyesületének foglalkozásán

Forrás: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap

A szombati karácsonyi hangulatú alkotónapon, Bodáné Fenyves Zsuzsa vezetésével, a résztvevők kreatív és színes karácsonyi díszeket készítettek, egy olyan esemény keretében, amely nem csak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is maradandó élményt nyújtott.

A Fehérvári Kézművesek Egyesülete szívvel-lélekkel szervezett egy újabb különleges kézműves foglalkozást, amely az "Asszonyműhely" nevet viseli, és immár tíz éve tölti meg örömmel a kézimunka iránt lelkesedő közösséget. A szombati napon rendezett esemény, amely a karácsonyi varázslatos világát hozta el a résztvevőknek, igazi ünnepi hangulatot varázsolt a műhelybe.

Bodáné Fenyves Zsuzsa, a foglalkozás karizmatikus vezetője, rengeteg friss ötlettel és a kézműves alkotásokhoz szükséges nyersanyagokkal érkezett, hogy inspirálja az alkotni vágyókat. A résztvevők különféle szövetekkel dolgozva, kézi és gépi varrással, valamint hímzéssel hoztak létre egyedi és szemet gyönyörködtető karácsonyi dekorációkat. A műhelyben készült alkotások között megtalálhatók voltak a betlehemi díszek, vidám piros almák, filc papucsok, angyalkák és más ünnepi díszítőelemek.

Az esemény nem csak a felnőttek számára nyújtott kellemes kikapcsolódást, hanem a családok legkisebb tagjai is érdeklődéssel vettek részt a műhely munkájában. Nagymamájuk társaságában az unokák szintén csatlakoztak a kézműves foglalkozáshoz, ahol ők is kipróbálhatják a kreativitásukat és ügyességüket.

A Fehérvári Kézművesek Egyesületének következő alkotónapja december harmadikán lesz, ahol ismét a karácsonyi hangulat és a kapcsolódó kézműves tevékenységek lesznek a főszerepben. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában