Kétfelvonásos vígjáték

2023.11.13. 19:00

Fergeteges látogatás három nővel és egy szeretővel Kápolnásnyéken

Garantált nevetést ígért és a közönség meg is kapta a Fergeteges látogatás című darab előadásán Kápolnásnyéken. A nyári színház mostanra beköltözött a falak közé, a Halász Gedeon Eseményközpontba.

S. Töttő Rita

Fotó: Kőmíves András

Kétfelvonásos vígjátékot hozott szombat estére a közönségnek a Turay Ida Színház gárdája a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpontba. A női sorsok – nagymama, lány, unoka – három korosztályát s az ő kapcsolatukat mutatta be az előadás, melyben Détár Enikő alakította Terit, az ötvenéves, többszörösen elvált ügyvédnőt. Lányát, Emmát Bodor Szabina, a vidéki nagymamát pedig Pásztor Erzsi varázsolta színpadra. Nagy Péter János pedig, mint ifjú szerető, kavarta fel a mindennapok állóvizét.

Fotó:  Kőmíves András

Hamarosan, december 8-án, 16 órakor pedig a gyerekeké lesz a terep a közönség soraiban: „Mikulás a barátom” címmel hoz egyórás, zenés interaktív mesejátékot ugyanis a Hadart Színház Kápolnásnyékre.

Fotó: Kőmíves András

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában