Fantasztikus kiállítás

2023.10.28. 12:00

Vasárnapig várja a látogatókat az ingyenes nagyszabású legókiállítás Martonvásáron (galéria, videó)

Fantasztikus vasútrendszerek, vadnyugati miliő, hajók, várak, tavacskák – egyszóval a világ kicsinyített legómásaiból nyílt kiállítás szombaton Martonvásáron. Az ingyenes programra vasárnapig várnak mindenkit.

S. Töttő Rita

Az eseményt Dolinka Zsolt kiállítás szervező, Horváth Bálint alpolgármester Raáb Donát MLVK főszervező és Pécsi András MLVK szervező nyitotta meg

Fotó: Godó Mónika

A Magyar L-es Vasút Klub (MLVK) legókiállítása várja október 28-án és 29-én a látogatókat Martonvásáron, a  Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. Az eseményt ötödik alkalommal, évről évre október végén rendezik meg Martonvásáron, árulta el Dolinka Zsolt szervező a feol.hu-nak, ahogy azt is: a kiállításra egyre többen kíváncsiak.

A kép bal alsó ikonjára kattintva további fotók érhetők el

Fotó: Godó Mónika

A szombaton nyílt kiállítást Dolinka Zsolt, a kiállítás szervezője, Horváth Bálint, Martonvásár alpolgármestere,  Raáb Donát MLVK főszervező és Pécsi András MLVK szervező nyitotta meg. A terepasztalokon látható komplett vasúti pályák mellett azonban egyéb különlegességeket is tartogat a kiállítás: saját készítésű legókkal ugyanis szintén érkezhetnek a gyerekek a programra, melyekre szavazni lehet majd. A szavazatok alapján díjazásra is sor kerül, az elismeréseket vasárnap Szabó Tibor polgármester adja át. Addig is számos különleges program várja a látogatókat az ingyenes kiállításon: a Halloween-es jelenetkeresős játék, a vonatvezetés és az este kivilágított fényes terepasztal is tartogat izgalmakat a résztvevőknek. A kiállítás szombaton este 19 óráig látogatható, vasárnap pedig 17 óráig várják a látogatókat.

Fotó: Godó Mónika

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában