Thália bérlet

2023.10.10. 16:00

Négy előadással várják a színház szerető bicskeieket

November elején indul az új színházi évad Bicskén a Petőfi Művelődési Központban. A Thália bérletben négy előadást tekinthetnek meg a nézők.

Fotó: bemkk.hu

A Körúti Színház előadásával indul a szezon, akik november 4-én a Butaságom története című zenés vígjátékot mutatják be Galambos Zoltán rendezésében. A főbb szerepekben Karaivanov Lilla, Lipták Péter és kettős szereposztásban Esztergályos Cecília, illetve Vándor Éva (Jászai Mari-, Zenthe- és Vastaps-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja) láthatók. A társulat december 16-án egy családi musicallel, a Karácsonyi énekkel tér vissza Bicskére. Az egész estés családi színdarabban a zene, a humor és az izgalmas látvány öleli körbe a jól ismert klasszikust, amely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt élményt nyújt.

Jövő év februárjában a Zenthe Ferenc színház hozza el Bernard Slade Még egyszer, veled, ugyanitt című darabját, ami a nagy sikerű Jövőre, veled, ugyanitt című darab folytatása. Doris szerepében Vándor Évát, George szerepében Harmath Imrét láthatja a bicskei közönség A bérlet utolsó előadását március végén tartják, ekkor az eMPé Produkció keserédes komédiája, az Összezárva kerül színre. 

Bérleteket az első előadásig, azaz november elejéig lehet vásárolni a Petőfi Művelődési Központban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában