Frissen Fejérből

2023.10.01. 11:56

Kezdetét vette a Vörösmarty Színház 2023/2024-es évada

Vasárnap délelőtt Csapjunk bele! címmel vette kezdetét a Vörösmarty Színház 2023/2024-es évadának nyitóbulija.

Déri Brenda

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Október 1-jén valamivel délelőtt 10 óra előtt egy kisebb tömeg várta a Fő utcán, hogy a színház épülete előtt elkezdődjön az új évad nyitóbulija, ami címéhez hűen, valóban nagy lendülettel indult. A Rovó Tamás vezette Megadance 8 éves tagja, Farkas Adrián kápráztatta el a jelenlévőket egy egyszemélyes, ötperces Jacko válogatással. Majd ezt követték a további táncos produkciók, melyek között szintén volt egyéni, illetve csoportos koreográfia. 

De nem csak a délelőtt indult ekkora lendülettel, a nap további részére is rengeteg programmal készült a színház. Két turnusban tartanak kulisszabejárást, mely során a látogatók betekintést nyerhetnek a színház valamennyi részébe, illetve a társulat tagjai improvizációs játékot adnak elő, valamint a színészekkel közösen lecsókóstolásra is van lehetőség. 

Ezen túl azok számára, akik ma váltják ki jegyeiket, bérleteiket kedvezményekkel készülnek, melynek részleteiről bővebben a színház honlapján (https://www.vorosmartyszinhaz.hu) olvashat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában