Dívák

2023.09.04. 21:53

Retro show lesz Fehérváron

Feol.hu

Forrás: pexels.com

A 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb külföldi és magyar slágereiből hallhat válogatást a közönség szeptember 28-án, csütörtökön este a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar szabadtéri színpadán. A Dívák, azaz Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit műsora 19 órakor kezdődik. 

Abba, Boney M., Donna Summer, Szűcs Judith, Cserháti Zsuzsa és Máté Péter – csak néhány név azok közül, akiknek jól ismert dalai elhangoznak a Dívák produkció estjén. A Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar szabadtéri színpadára három népszerű színésznő-énekesnő érkezik: Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit repíti vissza a hallgatóságot az időben a dalok szárnyán. Három típus, három hajszín, három hangszín – ami azonos bennük, az a barátságuk, ami húsz éve töretlen. A budapesti Mouline Rouge színpadán léptek fel először együtt, azóta sok száz előadáson szerzett feledhetetlen pillanatokat a közönségnek a három csodálatos hangú, irigylésre méltóan szép és mindig elegáns művésznő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában